Υλικό προώθησης SEREXPO 2016

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 2ης SER-EXPO

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/06/2016) στις 19:30 το βράδυ η 2η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Ν.Σερρών , με τίτλο «SER-EXPO 2016», που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 και διεξάγεται στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, δηλαδή στην πρώην Νομαρχία.

Την τελευτή των εγκαινίων τέλεσε ο πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, Γαβριήλ Παλιούρας ενώ την κορδέλα της Ser-Expo 2016 έκοψε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας.

Τα εγκαίνια της Ser-Expo 2016 πραγματοποιήθηκαν παρουσία της Σερραίας Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, βουλευτών του Ν.Σερρών, του βουλευτή της Β’ Θεσ/νίκης της ΝΔ και άλλοτε Υπουργού Θεόδωρου Καράογλου, του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, Περιφερειακών Συμβούλων και πολλών Δημάρχων του Ν.Σερρών. Επίσης τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕΕ , Κωνσταντίνος Μίχαλος, έντεκα (11) Πρόεδροι από άλλα Επιμελητήρια της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου και επίσης ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, Αναστάσιος Τζήκας.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας υπογράμμισε τα εξής :
«Το μήνυμα που στέλνουμε φέτος προς την Κυβέρνηση και προς κάθε αρμόδιο είναι ότι εμείς οι μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες, έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες, ανάγουμε σε προσωπική μας υπόθεση την προσπάθεια:
Α: να στηρίξουμε την τοπική μας παραγωγή,
Β: να προβάλλουμε και να αναδείξουμε τα ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που παράγουμε και διακινούμε
Γ: και να τα κάνουμε ευρύτερα γνωστά ενισχύοντας την εξωστρέφειά τους»

Παράλληλα, ο κ.Μέγκλας τόνισε ότι στα σχέδια του Επιμελητηρίου Σερρών είναι η δημιουργία ενός μόνιμου Εκθεσιακού χώρου σύγχρονων προδιαγραφών, που θα φιλοξενεί όχι μόνον τη Ser-Expo, αλλά και άλλες κλαδικές εκθέσεις και θα αποτελεί χώρο συνάντησης των μελών του Επιμελητηρίου Σερρών.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, Β.ΤΑΠΕ

ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, Β.ΤΑΠΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ SER-EXPO 2016
 

Ήχοι, νότες, μελωδίες και πολλή αγάπη πλημμύρισαν τον αύλειο χώρο του κτηρίου της πρώην Νομαρχίας Σερρών λίγο πριν από την τελευτή των εγκαινίων της Ser-Expo 2016 (βράδυ Παρασκευής 24/06), δηλαδή της 2ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Ν.Σερρών, που και φέτος διοργανώνει στις Σέρρες το Επιμελητήριο Σερρών.

Το μουσικό σύνολο της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας του Ωδείου Σερρών Β.Ταπέ καθήλωσε το πολυπληθές κοινό που βρισκόταν από ώρα στο σημείο. Η Παιδική και Νεανική Χορωδία απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου παρουσιάζοντας ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με συνοδεία ζωντανής ορχήστρας μουσικών οργάνων.

Ήταν μια πολύ ποιοτική και δυναμική συμμετοχή που ευχαρίστησε όλους όσοι την παρακολούθησαν. Ήταν μια τρανή απόδειξη ότι το Επιχειρείν μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με τρόπο άψογο με τον Πολιτισμό και την Ψυχαγωγία, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και στην επίσημη Συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας.

Προηγούμενο Υλικό προώθησης SEREXPO 2017

Ακολουθήστε μας

  Επιμελητήριο Σερρών

Διεύθυνση

Π.Κωστοπούλου 2, 62122 Σέρρες

Copyright © 2022 Powered by Knowledge A.E