Δελτίο Τύπου : 03/10/2017

75.000 Επισκέπτες στη SEREXPO 2017

Ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες η επισκεψιμότητα

Η 3η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση του Επιμελητηρίου Σερρών και η τεράστια επιτυχία της ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς πάνω από εβδομήντα πέντε χιλιάδες επισκέπτες και αμέτρητα δημοσιεύματα, του εγχωρίου & ξένου τύπου, την ανάδειξαν ως μια από τις καλύτερες γενικές Εκθέσεις σε πανελλαδικό επίπεδο!

  • Ο αριθμός ρεκόρ των 75.000 επισκεπτών
  • Oι 161 Εκθέτες από 18 Τομείς Δραστηριότητας και υψηλή συμμετοχή Κλάδων Αγροδιατροφής, Κατασκευών & Ενέργειας
  • Η Πολύτιμη Υποστήριξη των 60 Χορηγών και Υποστηρικτών Υπηρεσιών, όπως του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Π.Ε. Σερρών, της ΔΕΘ, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, και βέβαια των Υπουργείων Εξωτερικών, Οικονομίας & Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που έθεσαν υπό την αιγίδα τους την Έκθεση, και των 3 Official Business Partner Hotels και των 52 Χορηγών Επικοινωνίας
  • Οι 70 Επιχειρηματικές Αποστολές ξένων Επιμελητηρίων
  • Οι 73 Δημοσιογράφοι εκ των οποίων 37 πανελλαδικών ΜΜΕ και 12 Ξένοι Γενικού & Ειδικού Τύπου που μετέδιδαν το σφυγμό & δυναμισμό της Έκθεσης διαχέοντας έντονο απόηχο προς κάθε κατεύθυνση
  • Οι διάσημοι Καλλιτέχνες, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή & Έλενα Παπαρίζου, που με μεγαλειώδεις εμφανίσεις στο συναυλιακό Stage της SEREXPO διασκέδασαν, ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν τα πλήθη που πλημμύρισαν την πόλη των Σερρών και τα Περίπτερα της Έκθεσης,

καταδεικνύουν ότι η Ετήσια Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση – SEREXPO του Επιμελητηρίου Σερρών αποτελεί θεσμό στη συνείδηση όλων, του επιχειρηματικού, πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου, αναγνωρισμένο ως το σημαντικότερο επιχειρηματικό γεγονός που έλειπε από το Ν. Σερρών και συμβάλλει στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας, ενισχύοντας την εξωστρέφεια του σερραϊκού επιχειρείν.

Με τη δέουσα επισημότητα τελέστηκαν τα εγκαίνια της SER-EXPO 2017 με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης, κ.κ. Θεολόγου και με την παρουσία επισήμων, εκπροσώπων Αρχών του τόπου, της Κεντρικής Διοίκησης, Διπλωματικών Αρχών, Επιμελητηρίων, κεντρικών Θεσμικών Φορέων, κομμάτων και χιλιάδων επισκεπτών. Χαιρετισμό απηύθυναν η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κος Κωνσταντίνος Μίχαλος – μαζί με τον Πρόεδρο, Χρήστο Μέγκλα, και τον Σεβασμιότατο έκοψαν την κορδέλα ανοίγοντας τις πύλες της Έκθεσης – καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης, κος Ιωάννης Μωυσιάδης.

Την τελετή λάμπρυναν επίσης με την παρουσία τους ο Διοικητής του 10ου Συντάγματος Πεζικού, Συνταγματάρχης, κος Αλ. Παπαδόπουλος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, κος Δημητράκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών, κος Γ. Παπαδόπουλος, οι Βουλευτές Σερρών, κα Αφροδίτη Σταμπουλή και Μιχάλης Τζελέπης, o Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κος Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Βουλευτής Καβάλας και εκπρόσωπος της ΝΔ, κος Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, κος Ορχάν Γιαλμάν Οκάν, οι Δήμαρχοι Σερρών, κος Πέτρος Αγγελίδης, Εμμανουήλ Παππά, κος Δημήτρης Νότας, Αμφίπολης, κος Κων/νος Μελίτος και Παιονίας Κιλκίς, κος Χρήστος Γκουντενούδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κος Θεοφάνης Παπάς, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της HELEXPO – ΔΕΘ, κ.κ. Αναστάσιος Τζήκας και Κυριάκος Ποζρικίδης αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ, κος Θωμάς Φωκίων Αλγιανάκογλου, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων, Επαγγελματικού Αθηνών, κος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Βιοτεχνικού Θεσσαλονίκης, κος Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Δράμας, κος Στέφανος Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κος Γιώργος Καββαθάς, ο Πρόεδρος του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου, κος Κων/νος Γεωργάκος, ο Οικονομ. Επόπτης του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, κος Βασ. Βασιλείου, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑ Α.Ε. κος Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ Α.Ε., κος Θεόδωρος Τερζόπουλος και οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών ΕΒΕ Σερρών και Βισαλτίας και του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών, καθώς και οι Πρόεδροι και μέλη της Διοίκησης πολλών Επαγγελματικών Σωματείων, Συλλόγων και Ενώσεων του Νομού. Την παρουσίαση των εγκαινίων έκανε ο Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Νίκος Υποφάντης.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους συντελεστές της Έκθεσης, τους εκθέτες, τους χορηγούς – σπόνσορες, τους υποστηρικτές και εθελοντές, που εμπιστεύτηκαν και στήριξαν αυτήν την τόσο μεγάλη πρωτοβουλία και το απαιτητικό εγχείρημα του Επιμελητηρίου Σερρών, τονίζοντας ότι ενωμένοι κάνουμε έναν ολόκληρο Νομό να γιορτάζει με «ΣΗΜΑΙΑ» το τοπικό επιχειρείν. Επεσήμανε, δε, ότι στη SEREXPO αξίζει ένας ειδικός και μεγαλύτερος δικός της εκθεσιακός χώρος.

Όλοι, κατά κοινή ομολογία με τα θερμά συγχαρητήριά τους, προσδοκούν τη SEREXPO 2018, ευελπιστώντας να επιτευχθεί η πραγματοποίησή της σε μόνιμο Εκθεσιακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Σερρών, για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική ανάδειξη της οικονομίας του Νομού.

Η SEREXPO αποδεικνύει ότι οι υγιείς παραγωγικές και αναπτυξιακές δυνάμεις των Σερρών ενωμένες και με τον συντονισμό του Επιμελητηρίου μπορούν να αυξήσουν το Α.Ε.Π. του Νομού, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Τις φωτογραφίες που ακολουθούν το Δελτίο Τύπου καθώς και πολλές περισσότερες από την SER-EXPO και τα περίπτερα των εκθετών μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook:
https://www.facebook.com/emporikoepimelitirio.serron.7

 

Τελετή Εγκαινίων

Προηγούμενο Δελτίο Τύπου : 01/10/2017

Ακολουθήστε μας

  Επιμελητήριο Σερρών

Διεύθυνση

Π.Κωστοπούλου 2, 62122 Σέρρες

Copyright © 2022 Powered by Knowledge A.E