Δελτίο Τύπου : 26/09/2017

H SEREXPO 2017, η 3η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών, ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται τη σχολική κοινότητα των Σερρών. Περισσότεροι από 1.000 μαθητές από όλο το νομό θα επισκεφτούν την Έκθεση!

Το Επιμελητήριο Σερρών με ιδιαίτερη περηφάνια και χαρά ανοίγει τις πύλες της 3ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Σερρών στη Σχολική Κοινότητα.

Πολλά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Σερρών (Γυμνάσια, Λύκεια και Δημοτικά) εκτίμησαν τους αγαστούς σκοπούς της πρωτοβουλίας και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου, εντάσσοντας στο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα την επίσκεψη στη SER-EXPO 2017, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 το πρωί.

Περισσότεροι από 1.000 μαθητές συνοδευόμενοι από τους δασκάλους και τους καθηγητές τους θα επισκεφτούν την Έκθεση και θα γνωρίσουν τη σερραϊκή επιχειρηματικότητα όλων των κλάδων. Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου και οι Εκθέτες θα τους υποδεχτούν με ειδικά προετοιμασμένες παράλληλες εκδηλώσεις (γευσιγνωσίας, πολιτιστικές, παιχνίδια, happenings κ.ά.) και θα τους ξεναγήσουν στο σερραϊκό επιχειρείν.

Τα οφέλη για τους μαθητές πολλά από την επίσκεψη στη SER-EXPO. Στόχος, μεταξύ άλλων, να γίνουν από τους δυνατότερους συμμάχους της προσπάθειας του Επιμελητηρίου προς την κατεύθυνση της καλλιέργειας καταναλωτικής συνείδησης και να προτιμούν την αγορά, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του τόπου μας, που είναι πολλά, ξεχωριστά και μοναδικά, ώστε με αυτόν τον τρόπο να βάζουν το δικό τους λιθαράκι στην ανάπτυξη και στη δημιουργία θέσεων εργασίας στην περιοχή μας, χτίζοντας έτσι και το δικό τους μέλλον.

Τα Επιμελητήριο Σερρών συνεργάστηκε άριστα με τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Α΄ Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας στον προγραμματισμό και οργάνωση των επισκέψεων των Σχολείων του Νομού μας, ανέλαβε τη μεταφορά των μαθητών από την περιφέρεια, και ευχαριστεί θερμά τους Διευθυντές τους, κ.κ. Ξενοφώντα Παπασταμόπουλο και Κώστα Τενεκετζή αντίστοιχα, καθώς και τους Διευθυντές και καθηγητές των Σχολείων, που έδειξαν τόσο ενδιαφέρον και προθυμία για την επίσκεψη των μαθητών στη SER-EXPO 2017.

Η Ελληνική Γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙΚΡΙ ΑΕ στηρίζει την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Σερρών, προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ τα εξαίρετα και μοναδικά παγωτά της, την Παρασκευή 29.09. 2017, εντός του Εκθεσιακού Χώρου τής SEREXPO 2017!

Πληροφορίες: Δημήτρης Γιαννάκης, Α΄Αντιπρόεδρος, τηλ: 6944525105

Προηγούμενο Δελτίο Τύπου : 17/09/2017

Ακολουθήστε μας

  Επιμελητήριο Σερρών

Διεύθυνση

Π.Κωστοπούλου 2, 62122 Σέρρες

Copyright © 2022 Powered by Knowledge A.E